-
Evaluatie praktijkles voeding
Rubric evaluatie voor praktijklessen voeding 3de graad basiszorg en ondersteuning waarbij volgende items worden geëvalueerd:
- persoonlijke hygiëne,
- hygiënisch handelen,
- kwaliteitsbewust handelen,
- ergonomisch handelen, …
Downloadbaar lesmateriaal (3)Leerkracht -
Draaikaartjes: Sjablonen
Met deze invulbare pdf's kan je zelf draaikaarten maken. Er zijn draaikaarten voor zinnen, woorden en dialogen.
Downloadbaar lesmateriaal (80)Leerkracht -
Kookles: Evaluatiedocument
Algemeen evaluatiedocument als leidraad bij de kookles. Zowel de leerkracht als de leerling kunnen dit overzicht gebruiken.
Downloadbaar lesmateriaal (39)Leerkracht -
Gezonde levensstijl: Gip-bundel
Deze gip-bundel kan gebruikt worden als individuele aanvulling op een groepsgip. De leerlingen die ervoor kozen om een kinderfeest te organiseren verdiepen zich in de oudere zorgvrager door kennis op te doen over de gezonde levensstijl bij de …
Downloadbaar lesmateriaal (22)Leerkracht -
Zelfevaluatiefiche: Risicosituaties
Zelfevaluatiefiche, die aangeeft in welke mate je voldoende aandacht besteedt aan risicosituaties in de keuken.
Downloadbaar lesmateriaal (5)Leerkracht -
Persoonlijke hygiëne: Zelfevaluatie
Zelfevaluatiefiche die zich richt op persoonlijke hygiëne in de keuken of bediening in de zaal.
Downloadbaar lesmateriaal (18)Leerkracht -
Nutritionele waarde berekenen
Aan de hand van dit Excelwerkblad kan je voedingswaarden invoeren en laten berekenen per voedingsingrediënt.
Downloadbaar lesmateriaal (8)Leerkracht, Preventieadviseur, … -
Kostprijsberekening van een gerecht
Aan de hand van dit Excelwerkblad kan je eenvoudig een kostprijsberekening maken van een gerecht.
Downloadbaar lesmateriaal (14)Leerkracht, Preventieadviseur, … -
Leerplangericht evalueren
Dit document biedt de mogelijkheid om je leerplandoelen gericht te evalueren.
Daarnaast is het ook een potentieel instrument om een gesprek aan te knopen met je leerlingen en om stil te staan bij je eigen manier van lesgeven (overdracht). …
Downloadbaar lesmateriaal (23)Leerkracht -
Ciabatta: Recept
Dit leermiddel is een recept om op de juiste werkwijze een ciabatta te kunnen vervaardigen. De deegbereiding, het verwerken en het bakken zelf komen aan bod.
Downloadbaar lesmateriaal (5)Leerkracht, Directie -
Geïntegreerde proef: Evaluatie
Dit leermiddel bevat een Excel-bestand, voor het evalueren van de geïntegreerde proef in de afdeling brood- en bakkerij.
Downloadbaar lesmateriaal (5)Leerkracht, Directie -
Techniek en praktijk bakkerij: VOET
Opsomming van de VOET, die algemeen voor alle technische - en praktijkvakken, met regelmaat aan bod moeten komen in de afdeling brood - en banketbakkerij.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht, Directie