Xerte Escaperoom Xpert: Cursus


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om escaperooms te bouwen met Xerte? In deze workshop bespreken we verschillende interactieve onderdelen om een escaperoom te bouwen.

Er zijn twee delen van één uur waarin we online aan de slag gaan. Voorafgaand aan de workshop bereid je jezelf voor om tijdens het eerste deel daadwerkelijk met elkaar het gesprek aan te gaan om gezamenlijk te verkennen en onderzoeken. Je gaat daarna zelfstandig aan de slag met het bouwen van een escaperoom in Xerte en onderzoekt de mogelijkheden om te komen tot nieuwe inzichten. Na het eerste deel kun je vragen stellen in het forum om aan de slag te gaan. Tijdens het tweede deel gaan we verder en wisselen we onze ervaringen uit. We nemen je mee in het ontwerpen van escaperooms en welke stappen je hierin kunt maken.

Aan het einde van de workshop heb je tal van voorbeelden gezien ter inspiratie en ben je een heel eind op weg met jouw eigen escaperoom in Xerte. 

Gebruik

Ervaring met Xerte is aangeraden. Heb je nog geen ervaring met Xerte dan raden we je aan om eerst Xerte basic of Xerte Xpert te volgen.

Escaperoom met Xerte kan je onderwijs verrijken. Het motiveert, stimuleert om te leren en zorgt voor variatie in jouw onderwijs. 


Workshop Xerte Escaperoom Xpert

Plaats en data

  • tot (op aanvraag)
  • Online
Kies passende professionalisering: lees de kijkwijzer.

Kosten

De kosten zijn 149,00 euro per persoon. Voor een groep bedragen de kosten 425,00 euro voor een groep van maximaal vijf personen.
DLearning
Organisatie

Ontdek ook

Dit is een openbaar leermiddel dat je zonder aanmelden kan bekijken.
Om dit leermiddel favoriet te maken, een score te geven of er op te reageren, meld je eerst aan.
Reactie toegevoegd. Herlaad de pagina om je reactie te bekijken.