Meneertje Fantasie & Lotte in Letterland: Toneelvoorstelling


In deze toneelvoorstelling neemt Meneertje Fantasie de kinderen mee naar Letterland. De kinderen worden ondergedompeld in een fantasierijk verhaal vol spanning, humor, muziek en leuke liedjes.

Het verhaal:
Meneertje Fantasie is verlekkerd op boeken lezen en verhaaltjes verzinnen. Als hij in een boek begint te lezen, komen de lettertjes tot leven en nemen ze je mee naar een spannend avontuur. In de verhaaltjes van Meneertje Fantasie speelt altijd één meisje de hoofdrol, Lotte. Met haar rugzak op de schouder en haar beertje Teddy trekt ze van avontuur naar avontuur.

Deze keer komt Lotte terecht in Letterland, een land waar de zon altijd schijnt en iedereen vrolijk is en waar alle letters van het alfabet thuis zijn. Hier worden dan ook zeer veel verhaaltjes geschreven en boeken neergepend. Maar er is iets mis in Letterland… De slechte tovenaar Brom wil al de lettertjes van Letterland stelen, in de soep gooien en opeten. Als Brom hierin slaagt, verdwijnen alle letters van het alfabet en dan kan niemand nog een boek lezen. Kan Lotte tovenaar Brom tegenhouden?

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Paco Producties
Organisatie