Sett Mechelen 2025


Een interactieve belevingsbeurs met meer dan honderd exposanten, lezingen en hands-on workshops. Op Sett ontmoet je onderwijsprofessionals met een passie voor innovatie. Leraren, schooldirecteurs, ICT-beheerders en andere beslissingsnemers die nieuwsgierig zijn naar de onderwijstechnologieën van morgen. 

Het conferentieprogramma op Sett presenteert de beste sprekers rond onderwijstransformatie en hoe technologie hierbij kan helpen. Naast grote keynotes die voor iedereen boeiend zijn, vind je ook specifieke sessies gericht op basis of secundair onderwijs. Dit zijn meestal directeurs en leraren die hun praktijkvoorbeelden komen toelichten op Sett. Inspiratie waarmee je de volgende dag al aan de slag kan.

Naast het uitgebreide contentprogramma is er op Sett ook een gratis toegankelijk beursgedeelte. Hier vind je standen van alle grote en kleine specialisten in educatieve technologie, hardware, software … Alles wat je nodig hebt om jouw school, collega’s en leerlingen klaar te maken voor de toekomst. Verwacht echter niet dat het zomaar de zoveelste technologiebeurs zal zijn. Op Sett ligt de focus op zelf uittesten, en dat is dan ook wat de standhouders je laten doen. Altijd al benieuwd geweest hoe je dat ene leerlingenvolgsysteem nu juist kan toepassen in jouw lessen? Test het zelf uit op Sett!

Hou de website en socials van Sett in het oog of schrijf in op de newsletter om als eerste op de hoogte te worden gebracht van het programma voor editie 2025. Het programma zal worden gelanceerd in de loop van oktober 2024.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Sett Vlaanderen
Organisatie