-
Restaurantdienst: Selfservice
Je vindt hier de presentatie van de selfservice- en buffetdienst.
Downloadbaar lesmateriaal (7)Leerkracht, Directie, … -
Restaurantdienst: Plate service
Dit leermiddel leert je de zogenaamde 'Amerikaanse bediening', ook 'plate service' of 'à l'assiette' genoemd.
Downloadbaar lesmateriaal (3)Leerkracht, Directie, … -
Restaurantdienst: Russische dienst
Dit leermiddel leert je de 'Russische dienst' of 'guéridon' kennen. Hierbij wordt een gerecht aan de tafel individueel gepresenteerd, eventueel versneden en gedresseerd.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht, Directie, … -
Restaurant: Family service
Bij 'family service' of 'table d'hôte' worden de verschillende gerechten van een maaltijd in aparte kommen op tafel gezet.
Met dienstbestek kunnen de gasten zichzelf bedienen.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht, Directie, … -
Restaurantdienst: Engelse dienst
Je vindt hier informatie over de bedieningswijze 'à l'anglaise, ook 'banketservice' of 'silver service' genoemd.
Downloadbaar lesmateriaal (7)Leerkracht, Directie, … -
Restaurantdienst: Franse dienst
Deze presentatie bevat informatie over de 'Franse' bedieningswijze, ook 'protocollaire dienst' genoemd.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht, Directie, …