-
Bieren serveren
Bier tappen en serveren: in deze BookWidgets leer je de kneepjes van het vak.
Interactieve oefeningLeerkracht -
Dranken serveren
In deze BookWidgets komen praktische tips en etiquette aan bod. Waarop let je best als je een bestelling opneemt? In welke volgorde maak je de drankjes klaar? Waarop let je als je de bestelling serveert?
Interactieve oefeningLeerkracht -
Verse kruiden: Overzicht
Presentatie over verse kruiden en het gebruik ervan in de keuken.
Downloadbaar lesmateriaal (20)Leerkracht -
Bestelbon: Stappenplan
Presentatie als leidraad voor de opmaak van de bestelbon in een restaurant:
- opmaak,
- bakwijzen van vlees/vis,
- afkortingen.
Downloadbaar lesmateriaal (11)Student (lerarenopleiding) -
Eieren: Soorten en gebruik
Presentatie over eieren:
- soorten,
- gebruik in de voeding.
Downloadbaar lesmateriaal (7)Student (lerarenopleiding)