Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Beste lid van KlasCement,

Een niet zo zonnige zomer heeft ervoor gezorgd dat jullie massaal materiaal hebben ingestuurd de voorbije twee maanden. Een deel werd al verwerkt, maar er staan nog 300 inzendingen te wachten op controle en - hopelijk - goedkeuring. En er kan nog meer bij! In onze prijzenkast zitten nog vier duotickets voor Bellewaerde (vervaldatum 30.09), twee DVD's met kwaliteitsfilms en filmtickets van arthouse-cinema's. We belonen enkele inzenders die de vakantiedagen gebruiken om KlasCement te verrijken met mooi/veel lesmateriaal. Succes en al bedankt!

In het komende schooljaar nemen we afscheid van vier collega's die aan KlasCement werkten. We danken David Duymelinck, Steven Duyver, Domien Paumen en Peter Van Gils enorm voor hun inzet in de voorbije jaren en wensen hen alle succes in de verdere plannen op hun school of bij andere instanties. We komen hen ongetwijfeld nog tegen op onze activiteiten zoals ICT-praktijkdag of op beurzen.

Nieuwe collega's werden intussen geïntroduceerd bij het team en vertrouwd gemaakt met onze werking. Later stellen we hen zeker voor in één van deze nieuwsbrieven.

Op dit moment is EduCentrum vzw de nieuwe projecten voor volgend schooljaar aan het voorbereiden. Naast KlasCement zullen we ook meer initiatief nemen op vlak van ICT-opleidingen voor leerkrachten en leerlingen. De eerstvolgende plannen: we bezorgen elke basis- en secundaire school in september het derde KlasCement Postpakket met info van diverse organisaties en firma's, met een prijzenpot, met unieke acties, ... en we verwelkomen jou heel graag op de ICT-praktijkdag op 10 oktober in Bergen op Zoom, net over de grens. Er zijn nog 150 van de 400 plaatsen beschikbaar. Start je schooljaar met een praktische ICT-workshop die concreet toepasbaar is in de klas.

Ongetwijfeld ben ook jij al begonnen met de voorbereidingen voor komend schooljaar. We kunnen KlasCement aanbevelen om ideetjes te verzamelen. Tip: Start je zoekopdracht via KACEE.BE. Heel handig!

Vele groeten
Het KlasCement Team