Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Beste lid van KlasCement,

In deze nieuwsbrief nodigen we je graag uit in Gent of in Heverlee (Leuven)!
1. Opleiding over sociale media in het onderwijs

Nog tien KlasCement-leden of collega's kunnen zich op maandag 31 januari om 18u30 in het KC-kantoor in Gent laten opleiden tot kenner van de mogelijkheden van facebook, twitter en andere sociale media in de klas. Wat moet je nu met die websites? Ben je'r wat mee als leerkracht? Kan je het als school gebruiken om je populariteit te verhogen en hoe? Kan je ze inzetten in de klas? Meer info en inschrijven ...

Deze en andere vanuit de praktijk en praktisch gegeven opleidingen brengen we ook naar je school. Zie Didacto.be.2. Zo goed als gratis grote ICT-beurs in Heverlee (Leuven) op 7 februari van 10u15 tot 11u45

Meer dan 30 ICT-firma's en organisaties met ICT-projecten stellen op 7 februari 2011 in Heverlee (KH Leuven) hun aanbod graag aan jou voor. Daar is de ICT-praktijkdag die enkel toegankelijk is voor de 750 al ingeschreven deelnemers, maar de beursvloer stellen we dus anderhalf uurtje open voor het grote publiek. 

Enkel tussen 10u15 en 11u45 kan je de beursruimte komen bezoeken, zelfs al ben je niet ingeschreven voor de volledige ICT-praktijkdag! Dit is een nieuw én zo goed als gratis initiatief: 5 euro aan de kassa die open is tot 11u15 om de aanwezigen te kunnen registreren, tellen en om 11u45 aan te porren de ruimte te verlaten en opnieuw open te stellen voor de ICT-praktijkdag.

Graag voorinschrijven!

Om een idee te krijgen hoeveel volk we mogen verwachten, vragen we om hier vooraf in te schrijven. Met enige aandrang, maar zonder verplichting. Dit houdt ook geen verplichting in om te komen.

Profiteer ervan, nu al die firma's en organisaties hier samen staan en graag anderhalf uur tijd vrijmaken voor extra bezoekers.