Archief filteren



Deze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Beste lid van KlasCement,

Dit is de eerste weekendnieuwsbrief die enkel naar de leden met Onderwijssysteem Vlaanderen gaat, leden van www.klascement.be dus. Leden van www.klascement.nl en www.klascement.eu krijgen voortaan hun eigen nieuws van KlasCement.

Jij hebt dus het Onderwijssysteem Vlaanderen op KlasCement. Zie je KlasCement echter iiever volgens Onderwijssysteem Nederland, dan kan je dat wijzigen door aan te melden op www.klascement.net en dan in je profiel te kiezen voor 'Wijzig mijn onderwijssysteem'.

Filmtickets

Door onze bezoekers door te sturen naar het artikel 'Arthouse of de kunst van het overleven' (enkel volledig leesbaar voor abonnees bij De Standaard) wensen we onze betrokkenheid te tonen met de bioscopen die ons dit schooljaar steunden door gratis filmtickets te schenken die we graag hebben doorgegeven aan onze enthousiaste leden die KlasCement verrijkten of hebben gepromoot. Dank aan Lumière, Buda, ZED, RoxyTheatre, Sphinx, Cinema4You, ELAN en Euroscoop. We hopen dat we ook volgend schooljaar kunnen rekenen op hun aanbod en vragen onze bezoekers - en niet alleen de prijswinnaars - om vaak te genieten van het fantastische filmaanbod dat in Vlaamse zalen speelt. Zowel in Kinepolis (die vorig schooljaar voor de filmtickets zorgde) maar zeker ook in de arthouse cinema's.

Filmtickets gingen in mei naar

  1. Hilde De Herdt - bijdragen: 1 en 2
  2. Erwin Declercq - bijdrage
  3. Ann-Céline Godfraind - bijdrage

omdat ze mooie bijdragen instuurden op 11 mei, de 12de verjaardag van KlasCement

en naar

  1. Eveline Dinothé
  2. Karel Schiepers
  3. Heidi Vertenten

die via Facebook hebben gestemd op KlasCement en er zo hebben voor gezorgd dat we op de eerste plaats eindigden in de Startup 2.0 wedstrijd. De jury vond KlasCement echter geen 'startup' meer waardoor we onze kansen niet verder konden verdedigen, ondanks hun eerdere oproep om zeker deel te nemen. We hebben in elk geval geleerd dat we heel enthousiaste gebruikers hebben, meer dan 1000 op Facebook en Twitter.