Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

 • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
 • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Outline Travel

Met één been in TSJECHIË

Wilt u een geslaagde schoolreis ? Outline is reisorganisator, buitensportfirma en beschikt over eigen accommodatie in Tsjechië. Dat zijn drie vliegen in één klap!

Schoolreizen naar Praag en het Boheemse Woud

Het Boheemse Woud of Šumava ligt op slechts 750 km van de Belgische grens, 150 km ten zuiden van Praag en is met een bus vlot bereikbaar. Deze streek zorgt voor flink wat uitdagingen: eindeloze bossen, bergriviertjes, een betoverende gletsjermeer. Maar je ontdekt er evengoed robuuste kastelen, romantische burchten, Keltische nederzettingen, Joodse musea en andere sporen uit WO II. Een historisch fascinerende streek. Het dorpje Jiřičná is de thuisbasis van Outline in Tsjechië.
Stijlvolle accommodatie, heerlijke maaltijden, kennis van taal en streek en een verzorgd activiteitenpakket met hoogtepiste, afvaart, klimmen, mountainbiking, paintball en survival. Dit zijn slechts enkele troeven. In Jiricna ontvangen we groepen tot 120 deelnemers en dit aan zeer democratische prijzen.

PROMO

JIRICNA – PRAAG

Superaanbieding!

 • Sportief, studiebezoek, Praag         
 • Verblijf in Vol PENSION
Groepsreis
Vanaf € 275

 DRESDEN & SUDETENDUITSLAND

 • WO II verdiepingsreis
 • KZ Flossenburg, Sudetenland en
  de Joodse cultuur        
Groepsreis
Vanaf € 325

 

Voordelen voor leerkrachten

Leerkrachten


Outline ontwikkelde arrangementen in heel Tsjechië. Leerkrachten kunnen met hun lerarenkaart genieten van 5 % korting op alle individuele boekingen.

 Prospectiereis  
                          
Leerkrachten die tijdens de zomermaanden inschrijven op de familie ‘gezinsvakantieformule’ in Jiřičná krijgen 4 nachten verblijf voor twee personen terugbetaald indien ze binnen het jaar na hun verblijf een schoolreis boeken.

 
Maatwerk voor scholen en groepen

Met een aanspreekpunt in België, een vast begeleidingsteam en lokale contacten zijn we uitstekend geplaatst om een brug te slaan tussen twee culturen. Op die manier maken we het reizen in Tsjechië aantrekkelijk en mogelijk. Het is ons uitgangspunt om een eerlijke en scherpe prijsstrategie te voeren. Als reisorganisator heeft Outline en actieve groepswerking in Polen, Slowakije en Slovenië. De programma’s en reizen worden ter plaatse ondersteund door een professioneel netwerk van medewerkers. Studiebezoeken gelieerd aan de opleiding, contacten met scholen, G.W.P’s, bosklassen, bedrijfsbezoeken, concertreizen of culturele rondreizen kunnen worden uitgewerkt. Bekijk de programma’s in de overzichtelijk pdf in bijlage.

 

Voor families of met vrienden

Een lindeboom …., het middenpunt van het dorp: waar gedanst,
gedronken en bemind wordt. Een plek van vrolijkheid en ontspanning.

Tijdens de zomermaanden ontvangt Outline in Jiricna ook families en vrienden: Een goede service met een ruim aanbod van avontuurlijke en culturele activiteiten. Je kan kiezen voor een verblijf in kindvriendelijke B & B in Jiricna, voor het gezellige familiehotel Gandalf of voor een vakantiehuisje. Tsjechië als vakantieland is aantrekkelijk !

 • Een verblijf in Šumava in combinatie met Praag
 • Een 8 daagse autorondreis
 • Bij Belgen in Tsjechië
 • Een fiets – of mountainbike trekking
 • Te paard door het Ertsgebergte
 • Fietsen in Zuidoost Tsjechië

Boek nu een weekverblijf in hotel Gandalf voor 270 € pp voor 7 nachten in half pension.
Geldig voor een verblijf tussen 31 maart en 16 mei 2012

Outline Travel, Tsjechië specialist
Reislicentie: Lic 6061
Beeldhouwersstraat 30/1
9040 Gent
Tel.: +32 9 219 90 18
www.outline-travel.com

OutlineTravel

OutlineTravel OutlineTravel