Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Centrum Welkom aan Zee

Wij stellen u graag ons nieuwste project voor: het zeeklassencentrum Welkom aan Zee. Dit splinternieuwe centrum in Oostduinkerke is de ideale bestemming voor uw zeeklassen: in volle natuur, op wandelafstand van de dijk en in de buurt van alles wat de kust te bieden heeft. Uiteraard bieden wij ook met dit project wat u al altijd van ons mocht verwachten: veilige, milieuvriendelijke en vooral leuke zeeklassen die perfect aansluiten bij uw budget. Meer informatie over dit centrum op www.budgetzeeklassen.be.

zeeensport

 

Veilig zwemmen in zee

Wat is er leuker dan heerlijk zwemmen in zee op een warme zomerdag? Helemaal niets! Maar aan al dat leuks zijn ook risico’s verbonden. Daarom organiseerden wij voor het eerst een praktijksessie rond veilig zwemmen in zee, in aanwezigheid van de hoofdredder van Bredene, onder heel wat belangstelling. Ook de nieuwsdienst van VTM kwam ons een bezoekje brengen, wat u hier kan zien: veiligzwemmen.zeeklassen.eu. Bovendien kan u vanaf nu zo’n workshop ook in uw eigen zeeklassen aanbieden: even leerrijk als leuk en helemaal gratis.

 

Meester Marcel

De Avonturen van Meester Marcel zijn een huisgemaakt komisch filmpje over een échte leerkracht. Een heldhaftig figuur die staat te springen om terug aan een schooljaar vol leerrijke ervaringen te beginnen en zich daarbij voor niets of niemand terugschrikt. Bekijk het filmpje, nodig je vrienden uit en win een prachtig weekendje aan zee! Bezoek ons op meestermarcel.zeeklassen.eu.

 

zeeensport 

Win een weekend aan zee of in een kasteel

Wilt u graag kans maken op een weekendje in een prachtig gerestaureerd kasteel in Farnières (Vielsalm)? Of gaat u liever eens een weekendje ontspannen aan zee? Stuur dan zeker een mailtje via www.openluchtklassen.eu met daarin de bestemming van uw keuze!