Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

ICT-praktijkdag 10.10.11 Bergen op Zoom: Schrijf je in als early bird.

Op maandag 10 oktober 2011 is er in het Markiezaat College in Bergen op Zoom de allereerste ICT-praktijkdag in Nederland, na 19 keer in Vlaanderen.

De ICT-praktijkdag is een evenement waar docenten, ICT-coördinatoren, directies … uit primair en voortgezet onderwijs, lerarenopleidingen en volwassenenonderwijs de kans krijgen zich na te scholen in praktijkgerichte ICT-toepassingen. Alles kan: technisch, pedagogisch, praktijkvoorbeelden voor en door docenten, commerciële toepassingen uitgelegd door docenten, … Zolang het maar concreet en nuttig is voor de cursist. Daarom zijn 75% van de cursussen hands-on en duren ze 2u15minuten.

In Bergen op Zoom zijn er meer dan 60 sessies waaruit je kan kiezen en er kunnen zich 400 deelnemers inschrijven! Er zijn nog 320 plaatsen beschikbaar.

Een aantal sessies uit het ruime aanbod: Office 2010, educatief gebruik van digiborden, augmented reality in de praktijk, webquest, web2.0, robotica, Arduino, mindmapping, video's in de klas, als leerkracht op Facebook en Twitter ...
Kortom: iedereen vindt er zijn gading!

Naast meer dan 40 algemene workshops zijn er sessies die zich richten naar docenten geïnteresseerd in Innovatie in techniekonderwijs. Geef je les in MBO of VMBO of ben je geïnteresseerd in Techniek? Bekijk dan zeker eens het parcours TECHNIEK.

Gelieve deze uitnodiging ook door te mailen naar collega's en MBO- of VMBO-scholen. Je mag info@ictdag.be altijd in CC zetten. Enthousiaste leden die de ICT-praktijkdag ruim promoten, geven we extra KlasCement-punten.

Je kan alle sessies en meer informatie bekijken via de website www.ictdag.nl.
De inschrijvingen staan open. Schrijf je meteen in via de website!
Tot 30 juni is de earlybirdprijs 75 euro. Vanaf 1 juli vragen we 85 euro.

Heel graag tot 10 oktober!
Dan ontmoeten we enkele KlasCement-leden uit Nederland ook eens :)

Vriendelijke groeten van de organisatie
ICT-praktijkdag
info@ictdag.be