Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Weekendjeweg1


Klik hier, bezoek onze Facebookpagina en win!

Je kunt kiezen uit deze bestemmingen - inclusief ontbijt!


Londen - hotel Ibis London Borehamwood

Moeten we de meest bruisende stad van Europa nog voorstellen? Kunstliefhebber, fashionista, fijnproever of gewoon levensgenieter, iedereen komt aan zijn trekken in het kosmopolitische Londen.

Weekendjeweg2


Weekendjeweg3

Parijs - Novotel Paris Charenton

Parijs, dat is de fijne Franse keuken, honderden jaren wereldcultuur en bovenal ’s werelds meest romantische stad. Een romantische wandeling door de Lichtstad, dineren in een typische bistro of cultuur opsnuiven in de prachtige Parijse musea? Of doe ze gewoon allemaal!


Genk - Best Western Hotel Atlantis

Om een fantastisch weekendje te beleven, moet je niet altijd het land uit. Limburg heeft zelfs de meest doorgewinterde wereldreiziger nog heel wat meer te bieden dan het Limburggevoel en vlaaien. Shoppen in Maasmechelen Village, in Genk of Hasselt, kennis maken met de Italiaanse cultuur en keuken in de mijncités van Genk of een avondje uit in het bruisende cultuurleven van Hasselt en Genk? Keuze te over!

Weekendjeweg4


Weekendjeweg5

Milaan - Novotel Barcelona Sant Cugat

Iedereen kent Milaan als de designhoofdstad van de wereld, en een wandeling door de prachtige shoppingstraten zal dat alleen maar beamen. Moe van het vele shoppen? Dan kan je in alle rust genieten van de fijne Italiaanse keuken en de prachtige architectuur van Milaan.


Venetië - Novotel Venezia Mestre

Parijs wordt misschien wel de meest romantische stad ter wereld genoemd, maar Venetië komt toch aardig in de buurt. Een romantisch gondeltochtje op het Canal Grande, hand in hand wandelen over het San Marcoplein en dan samen genieten van de heerlijke Italiaanse keuken, kan het nog beter?

Weekendjeweg6