Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Uniek en vrijblijvend aanbod *

Omdat wij graag onze vrienden willen bedanken en onze nieuwe collega’s willen leren kennen, doen wij u een onweerstaanbaar aanbod: u mag geheel vrijblijvend kiezen uit 3 fantastische cadeaus. Wilt u een toffe studienamiddag rond leren studeren in aanwezigheid van Balthazar Boma voor uw kinderen, een gezellig weekendje voor het hele gezin in de Ardennen of een dagje uit in Plopsaland? Het kan!

 

ZeeenSport

 

Optie 1: Weekendje Ardennen voor het hele gezin
Wij bieden u de gelegenheid om tijdens een weekend van uw keuze te verblijven in het splinternieuwe vakantiecentrum Mont des Pins in Durbuy (Bomal). U kunt er genieten van de rust van de Ardennen en van de gezellige stadjes als Durbuy en dat in een centrum met een eersteklasrestaurant en uitgebreide welnessmogelijkheden. Kortom, de ideale gelegenheid om er eens tussenuit te gaan en te genieten van België’s mooiste streek.

Klik hier voor meer informatie


Optie 2: Studienamiddag Leren Studeren met Boma
Donderdag 25 augustus 2011 organiseren wij tussen 13u en 17u een gratis studienamiddag rond Leren Studeren. Dé blikvanger van deze leerrijke namiddag is zonder twijfel een lunch in aanwezigheid van Marijn Devalck, beter bekend als Balthazar Boma. Deze namiddag is gericht op kinderen van 10 tot en met 15. De ouders kunnen ondertussen genieten van een dagje Bredene.

Klik hier voor meer informatie

 

ZeeenSport

 

 

ZeeenSport

 

Optie 3: Dagje uit naar Plopsaland
Het alom bekende en geliefde pretpark Plopsaland behoeft uiteraard geen verdere uitleg. U en uw kinderen zullen er een fantastische dag beleven en dat tegen de meest voordelige prijs mogelijk: €0,-

Klik hier voor meer informatie


Inschrijven
In alle gevallen kan u reserveren door ons vóór 30 maart een mailtje te sturen waarin u duidelijk uw keuze opgeeft. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een bevestigingsmail.

Over ons
Sinds jaar en dag biedt onze organisatie kwaliteitsvolle en betaalbare zee- en bosklassen en vakantiestages voor jongeren. Meer info over ons vindt u via de websites vermeld in deze mailing.

* Aanbod onder voorwaarden. Meer info via e-mail.
* Verantwoordelijke uitgever: Eddy Van Steenkiste, Steenweg op Deinze 88, 9880 Aalter