Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Zo goed als gratis ICT-beurs in Heverlee (Leuven) op 7 februari 2011

 

 

Voor het eerst staat de beurs tijdens de ICT-praktijkdag open voor het grote publiek (10u15-11u45)!

Meer dan 30 ICT-firma's en organisaties met ICT-projecten stellen op maandag 7 februari 2011 in Heverlee (KH Leuven) hun aanbod graag aan jou voor. Daar is de ICT-praktijkdag die enkel toegankelijk is voor de 750 al ingeschreven deelnemers, maar de beursvloer stellen we dus anderhalf uurtje open voor het grote publiek.

Enkel tussen 10u15 en 11u45 kan je de beursruimte komen bezoeken, zelfs al ben je niet ingeschreven voor de volledige ICT-praktijkdag! Dit is een nieuw én zo goed als gratis initiatief: 5 euro aan de kassa die open is tot 11u15 om de aanwezigen te kunnen registreren, tellen en om 11u45 aan te porren de ruimte te verlaten en opnieuw open te stellen voor de ICT-praktijkdag.

De beurs richt zich naar directies, ICT-coördinatoren en leerkrachten.

Graag voorinschrijven!

Om een idee te krijgen hoeveel volk we mogen verwachten, vragen we om hier vooraf in te schrijven. Met enige aandrang, maar zonder verplichting. Dit houdt ook geen verplichting in om te komen.

Profiteer ervan, nu al die firma's en organisaties hier samen staan en graag anderhalf uur tijd vrijmaken voor extra bezoekers.

 


 

ICT-praktijkdag 7 februari 2011 - Leuven: Nog 20 plaatsen extra werden opengesteld.

De inschrijvingen staan deze week nog een laatste keer open! Voor enkele sessies konden we plaatsen vrijmaken. Voor sessies die volzet zijn, kan je echt niet meer inschrijven. Wens je nog in te schrijven? Het kan nog tot vrijdagmiddag 28.01 14u via de website http://www.ictdag.be.

 


 

ICT-praktijkdagen volgend schooljaar

Noteer al in je agenda:

  • ICTDAG NL01: Markiezaat College in Bergen op Zoom op maandag 10 oktober 2011. Net boven de grens. In Nederland dus. Maar in Vlaamse organisatie en met onze vertrouwde lesgevers, aangevuld met Nederlandse gewaardeerde sprekers.
    Inschrijven zal al kunnen vanaf juni.
  • ICTDAG 20: KHKempen Geel op DINSDAG 10 januari 2012 - Feestelijke editie!

Hou de website http://www.ictdag.be in het oog!