Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Profiel op KlasCement: School of organisatie aanvullen

Beste lid van KlasCement,

Bij registratie op https://www.klascement.net kon je tot enkele maanden geleden je school of organisatie manueel intikken. We hebben die velden leeggehaald waardoor je toenmalige schoolinformatie verdwenen is. Daarover zijn we verplicht je in te lichten.

NIEUW

Voortaan kan je via een nieuw systeem meer dan één school in je profiel toevoegen en dat eventueel combineren met een organisatie.

Bovendien kan je er deze week een unieke prijs mee winnen (voor scholen in Vlaanderen): het totaalspektakel 'sCoolkids of een digitaal bord eno. Zie 'Maand van de leerkracht'.

Ben je lid van een organisatie, dan kan je vanaf dan bijdragen toevoegen in naam van jouw organisatie. De KlasCement-punten die je verdient met het delen van bijdragen blijven voor jou.

Hoe voeg ik mijn school/organisatie toe?

1. Wijzig je profiel. Meld aan, klik rechtsboven op 'Mijn profiel' en dan op 'Wijzig mijn profiel' in de rechterkolom.  

2. Scroll naar helemaal onderaan die pagina.

3. Klik op 'Voeg een school, firma of organisatie toe'.

4. Vul de nodige velden in.

EXTRA

Wens je hiermee deel te nemen aan de wedstrijd 'Maand van de leerkracht' die nog tot 1 november loopt, stuur dan een mail met onderwerp 'Maand van de leerkracht: Onze school neemt deel'. De kans om te winnen is nog steeds heel groot!

Scholen met veel leden, maken de grootste kans. Wie intussen ook lesmateriaal gedeeld heeft, verhoogt de kans van de school nog meer om een uniek evenement of een digitaal bord te winnen.


OPTIES

Via dit bericht wijzen we je ook op de pagina 'Mijn Opties' onder je profiel. Daar kan je via allerlei instellingen bepalen wanneer je waarover ingelicht wenst te worden.


Vriendelijke groeten
KlasCement