Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

KlasCement offline - Nieuwe gebruiksvoorwaarden - Stem op KC - Abonneer - Tips&Feedback

Beste lid van KlasCement,

Deze nieuwsbrief wordt gestuurd naar alle leden van KlasCement. Volgens onze gebruiksvoorwaarden doen we dat enkel als er belangrijke mededelingen zijn. En die zijn er:

  1. KlasCement vandaag offline (donderdag 6 mei 2010)
  2. Nieuwe gebruiksvoorwaarden
  3. ACTIE: Stem op KlasCement voor de Startup 2.0-wedstrijd
  4. ACTIE: Abonneer op onze nieuwsbrieven
  5. LEZEN: KlasCement Tips - Help - Feedback  
 
1. KlasCement offline op donderdag  6 mei TOP
Sinds maart 2010 werken we bij KlasCement aan afzonderlijke landensites: KlasCement.BE, .NL en .EU. We krijgen immers steeds meer leden uit Nederland en KlasCement wordt ook gebruikt in een Europees project met negen landen. Dat is een prachtige evolutie en tegelijk een erkenning van onze werking.

We willen die evolutie niet tegenhouden en hopen o.a. om met een aparte .NL-website ook vanuit Nederland steun te krijgen om KlasCement.NL te onderhouden en de kwaliteit te bewaken. Op die manier kunnen onze moderatoren zich op KlasCement.BE richten en gebruiken we de Vlaamse steun voor .BE.

Vandaag, donderdag 6 mei, zetten we die landensites online. Eerst .BE, een week later .NL en nog later .EU. De website www.klascement.net zal natuurlijk blijven werken, exact zoals nu! De .BE-site zal enkel Belgische leden en hun inhoud bevatten. 

KlasCement zal op donderdag 6 mei vanaf 10u offline gaan voor deze vernieuwing. We hopen tegen 13u klaar te zijn. Dank voor je begrip.

De eerste dagen zullen bepaalde functies niet correct werken. Deze vernieuwing is immers ingrijpend omdat we tegelijk het volledige rechtensysteem herwerkt hebben zodat we onze leden, vrijwilligers en bepaalde organisaties meer rechten kunnen geven op bepaalde onderdelen.

Op 11 mei bestaat KlasCement 12 jaar. We hopen tegen dan de virtuele champagne te mogen ontkurken als beloning voor deze vernieuwing met extra mogelijkheden.

TIP: De stand van zaken zal je altijd kunnen volgen via onze pagina's op Facebook of Twitter.
 
2. Nieuwe gebruiksvoorwaarden TOP
Tegelijk met de uitbreiding van KlasCement met de landensites zal je je na aanmelding opnieuw akkoord moeten verklaren met de nieuwe gebruiksvoorwaarden. We vernieuwen onze gebruiksvoorwaarden om in orde te zijn met de recentste wetgeving rond auteursrechten, om enkele adreswijzigingen in orde te brengen en om het gebruik van de communicatieve mogelijkheden van KlasCement te regelen. Jouw gegevens op KlasCement blijven beschermd en geven we niet door aan derden. Op dat vlak wijzigt niets.

HHet is een wettelijke verplichting om je te verwittigen zodra de nieuwe gebruiksvoorwaarden online staan.
 
3. Stem op KlasCement voor de Startup 2.0-wedstrijd TOP

We werden deze week geselecteerd als Best European Social Network door Startup2.0. Na een oproep hebben onze leden - jij dus - KlasCement op één dag tijd naar de eerste plaats gestemd. Ongelooflijk!

Geef ons ook jouw stem als dat nog niet gebeurd is. Hou ons op de eerste plaats :)

Om te stemmen vragen ze dat je een Facebook-account hebt. Een vervelende drempel vinden we dat, gezien ons onderzoek. Dus willen we je belonen. Wie stemt, maakt kans op een duofilmticket van bioscopen die ons steunen. KlasCement kan een reisje winnen naar Bilbao om dit project daar op vrijdag 14 mei door een collega te laten voorstellen. 

Als we die uitstap zouden winnen, is dat natuurlijk dankzij jou! Het zijn immers de gebruikers die ons aanbod met grote verantwoordelijkheid en heel nuttig gebruiken. Heel Europa mag weten dat KlasCement een unieke website is met geëngageerde gebruikers.

Stemmen kan tot vrijdag 7 mei. Heel veel dank!
 

4. Abonneer op onze nieuwsbrieven TOP
De meeste KlasCement-leden weten dat het een must is om geabonneerd te zijn op de nieuwsbrief KC&Zo. Dan blijf je op de hoogte van onze plannen, activiteiten, wedstrijden (ook van derden), ... Je krijgt elke zaterdag tips over het gebruik van KlasCement en een overzicht van de nieuwste of vernieuwde bijdragen.

Ben jij één van de leden die de zaterdagnieuwsbrief nog niet ontvangt? Abonneer je dan nu in één minuut!

1. Meld aan op www.klascement.net.
2. Kies Mijn profiel rechtsboven in het profielkader.
3. Kies Mijn nieuwsbriefabo's in de rechterkolom.

Natuurlijk zijn onze nieuwsbrieven ook te raadplegen via het online archief, behalve die nieuwsbrief op zaterdag. En net daarom is een abonnement op KC&Zo zo zinvol en onmisbaar. 
 
5. KlasCement Tips - Help - Feedback TOP
Tot slot nog deze tips om KlasCement beter te gebruiken:

1. Ontdek meer ...
Op de startpagina van KlasCement lees je heel interessante weetjes, tips en trucjes in het kader 'Ontdek meer op KlasCement. Doorloop het even, het duurt slechts vijf minuten.

2. KlasCement Help
WWe ontwikkelden een nieuwe en uitgebreide website met uitleg bij allerlei veelgestelde vragen over zoeken, toevoegen, het wachtwoord of e-mailadres wijzigen, ... Bezoek www.klascement.info/help.

3. Feedback
Heb je zelf een vraag? Wens je een virtueel bloemetje te geven aan ons team? Heb je een suggestie? Gebruik dan het Feedbackformulier.
   
 
 
Volg onze activiteiten dagelijks op Facebook of Twitter. Samen al meer dan 1000 fans.