Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Stem op KlasCement voor de Startup 2.0-wedstrijd

Beste KlasCement-lid,

Af en toe selecteert een internationale wedstrijd KlasCement eens voor een wedstrijd. 't Is weer zover. En niet zomaar een wedstrijd deze keer. We werden geselecteerd als Best European Social Network door Startup2.0.

Een heel mooie omschrijving vinden we dat :)

Je kan bevestigen dat jij ook vindt dat we die titel waard zijn. Geef ons jouw stem en bekijk het effect in deze rangschikking. Dankzij onze Twitteraccount en Facebook-groep staan we al in de TOP10.

Om te stemmen vragen ze dat je een Facebook-account hebt. Een vervelende drempel vinden we dat, gezien ons onderzoek, maar enigszins normaal voor een wedstrijd over sociale netwerken.
Dus willen we je belonen als je de drempel neemt. Wie stemt, maakt kans op een duofilmticket van bioscopen die ons steunen.
Via de Startup2.0-Facebookgroep kunnen we immers zien wie op KlasCement gestemd heeft. Echte fans!

En als je dan toch even je Facebook-account gebruikt of je lid maakt van Facebook speciaal voor KC, kan je meteen ook lid worden van onze KlasCement Facebook groep waar je de laatste nieuwtjes en extra info leest.

Jij kan een duofilmticket van ons winnen, KlasCement kan een reisje winnen naar Bilbao om het project daar op vrijdag 14 mei door een collega te laten voorstellen. Door de crisis houden ze het daarbij, maar wij vinden dat meer dan voldoende. Jouw stem stimuleert ons dubbel om verder te bouwen aan jouw website met lesmateriaal.

Stemmen kan tot 7 mei. Tijd genoeg om deze oproep ook verder te verspreiden via jouw contacten, collega's, ruime vriendenkring, buren, (klein)kinderen, Facebookpagina, Twitter, ...

Heel veel dank!

Het KlasCement Team

PS: Wie al meer dan 2 jaar lid is van KC, herinnert zich misschien dat deze website ons toen ook selecteerde als één van de Best European Web2.0 Startups. Dankzij jouw stem eindigden we toen bij de kanshebbers, maar de officiële jury verkoos andere projecten. De aanhouder wint?!