Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Schrijf je nu in voor de zeventiende ICT-praktijkdag!

Meer dan zestig workshops voor 600 deelnemers op de 17de ICT-dag in Gent!

Kunnen leerlingen leren via een digitaal bord? Hoe maak je een website met Joomla en Drupal? Hoe kan ICT toegepast worden in de basisschool gebaseerd op de eindtermen via interessante lesideeën? Hoe zet je Word 2007 naar je hand met gebruik van stijlen, thema’s en sjablonen? Wat bieden Apple, Microsoft, Linux… voor het onderwijs? Achter elke vraag staat een concrete workshop of presentatie.

Het centrale thema tijdens de 17de editie van de ICT-praktijkdag is Bibliotheek, online databanken en auteursrecht waarrond ook sessies gepland worden zoals OpenBiblio, goochelen met zoekmachines, het auteursrecht in een onderwijsondergeving …

Afspraak op dinsdag 25 mei 2010 in Gent op de 17de ICT-praktijkdag!

In het aanbod vind je hands-on computerworkshops over hardware en educatieve software, didactische toepassingen, programmeersessies ... Ook voor wie niet vertrouwd is met ICT. ‘s Middags zijn er korte presentaties en is er een grote ICT-beurs met vele onderwijsleveranciers en uitgeverijen.

Geïnteresseerden betalen 60 euro. Daarvoor volg je twee workshops en enkele middagsessies, bezoek je de beurs en geniet je van ontbijtkoeken, een middaglunch en afsluitende receptie. Tijdens de dag heb je dus ook voldoende kans om ervaringen uit te wisselen met andere aanwezigen.

Graag tot 25 mei!

Inschrijven en alle informatie: http://www.ictdag.be.