Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Uitnodiging eTwinning workshop voor basisonderwijs

Geachte,

 

We nodigen u van harte uit voor de eTwinning infosessie voor basisonderwijs op woensdag 3 maart 2010 van 14.00 tot 19.00 in Antwerpen. Deze infosessie wordt georganiseerd in samenwerking met eTwinning Nederland.

eTwinning is de community voor scholen in Europa . Op de Europese portaalsite kan u projectideeën en projectpartners vinden voor een Europees project. U krijgt er ook gratis  online webruimte om samen te werken met uw Europese projectpartners. Momenteel zijn er meer dan 82.000 leerkrachten in Europa geregistreerd en meer dan 4400 projecten actief.

Op deze studienamiddag zal u kennismaken met eTwinning en zullen ervaren leerkrachten hun projecten voor kleuter- en lagere scholen aan u voorstellen. Tijdens een praktische sessie zal u op de computer het eTwinning-proces doorlopen. U kan ook kennismaken met de Nederlandse collega's en met hen ideeën uitwisselen of projecten opstarten.

Deelname aan deze infosessie is volledig kosteloos. Inschrijven is verplicht en het aantal plaatsen is beperkt. Om deel te nemen, stuurt u voor 24 maart 2010 een e-mail met uw gegevens naar info@etwinning.be
Het volledige programma vindt u hier.

Wij kijken er naar uit u dan te ontmoeten!

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

Sara Gilissen

eTwinning Coördinator Vlaanderen

www.etwinning.be

Marjolein Mennes

eTwinning Coördinator Nederland

www.etwinning.nl

www.etwinning.net