Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Gratis testaccounts Bizzkidz/Bizzgames bedrijfsspellen

De inschrijving voor de Bizzkidz en Bizzgames bedrijfspellen voor het Secundair en Hoger Onderwijs is van start gegaan. Er zijn diverse simulaties voor de verschillende niveaus. U kunt zich nu inschrijven of een gratis testaccount aanvragen via www.bizzgames.be.

In deze webbased simulaties vormen 3 á 4 leerlingen een managementteam van een fictieve onderneming. In een spannende en dynamische marktomgeving moeten zij elke ronde via het internet beslissingen nemen en de concurrentie te slim af zijn. Jaarlijks worden de bedrijfsspellen gebruikt op meer dan 350 scholen en instellingen in Vlaanderen en Nederland als project, aanvullende opdracht, geïntegreerde proef of in de vrije ruimte. Dit kan op de volgende twee manieren:

  1. De landelijke Bizzkidz Management Competitie (SO) die loopt van januari t/m maart met inschrijving tot 27 november 2009.
    Het Sint Cordula Instituut uit Schoten behaalde vorig jaar op de finaledag de tweede prijs en won een prachtige Apple iPod MP4 speler.
  2. De flexibel inzetbare Bizzgames (SO en HO) waarmee de docent zelf de planning in het lesprogramma bepaalt. Inschrijven kan het gehele jaar.
    Ook zijn er Engelstalige Bizzgames voor tweetalig onderwijs.

U kunt zich nu inschrijven of een gratis testaccount aanvragen via www.bizzgames.be of www.bizzkidz.be.

Neem voor meer informatie contact op met Joost Schouten van BitPress Educatie, docenten@bizzgames.be of +31 20 7702265.