Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Als we 40000 leden halen tegen 20 mei ... Pralines!

Beste lid van KlasCement,

als we 40 000 leden halen tegen 20 mei krijgt één van de leden die er tussen 14 en 20 mei bij komen een mand pralines, aangeboden door Guylian.

Overtuig eens drie (of meer) collega's om ook te registreren op KlasCement. Je kan hen een schat aan lesmateriaal tonen. Ze zullen je natuurlijk eeuwig dankbaar zijn, zeker als je collega die mand pralines wint ;-). Hij/zij kan je dan minstens trakteren.

Motiveer ook je collega's die een tijdje niet meer actief zijn op KlasCement. Ongetwijfeld vinden ze intussen al meer lesmateriaal of willen ze eens iets delen (zonder verplichting).   

Wie uiteindelijk exact het 40 000ste lid wordt, wint een bureau aangeboden door Vanerum! Gelieve nu niet te wachten tot de teller op 39999 staat om lid te worden ;-)

Alle leden - Nieuwe leden

 

Nog wat geschiedenis:

KlasCement is gegroeid vanuit het secundair onderwijs en bevatte de eerste jaren meer materiaal voor secundair dan voor lager onderwijs. Dit is intussen gekanteld. Een leerkracht lager onderwijs die KlasCement nog niet gebruikt zal een schat aan informatie vinden als hij of zij (nog eens) langskomt. 

Binnen secundair onderwijs zijn er zowel vakken met veel als met weinig lesmateriaal. Het aanbod hangt echt af van jou! Deel wat je liggen hebt en help er je collega's mee. Hoe meer je deelt, hoe groter het aanbod wordt en hoe meer je zal terugkrijgen. Intussen doen we vanuit KlasCement zoveel mogelijk om opnieuw aan meer lesmateriaal te geraken voor secundair dan voor lager onderwijs, o.a. door contacten met pedagogische begeleiding, door beurzen te bezoeken, ... Wens je samen te werken als pedagogisch begeleider of wil je ons informeren over een vakgerichte beurs in secundair onderwijs? Mail ons!

Motiveer je collega's KlasCement te gebruiken! We reken daarvoor op jou, als KC-lid.