Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

ICT-praktijkdag in Brugge op maandag 1 juni. Thema: Levenslang leren

Beste KlasCement-lid,

graag laten we weten dat de 15de ICT-praktijkdag sinds vandaag openstaat voor inschrijvingen. Er zijn slechts 300 plaatsen, dus schrijf je best zo snel mogelijk in. Nu heb je nog alle keuze uit de hands-on computersessies, gegeven door leerkrachten, praktijkgericht.

Het thema is levenslang leren en afstandsonderwijs. We hopen vooral deelnemers uit volwasseneneducatie te overtuigen naar Syntra Vlaanderen in Brugge te komen op Pinkstermaandag 1 juni. Maar natuurlijk is iedereen welkom!

Er zijn immers interessante sessies in een zeer gevarieerd aanbod: digilessen maken, oefeningen maken met exeLeren, educatief gebruik van digiborden, digitale rapportering, Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Access, Publisher, Sharepoint, Live@edu, Picasa, Acrobat, Captivate, DigitalSchool, Iumi, leeromgeving eloV, Moodle, Dokeos, blogs, wiki's, webquest, web2.0, mindmapping, video's in de klas, netwerkbeveiliging, ...

De ICT-praktijkdag is een samenwerking met hoofdsponsor Microsoft. In het aanbod vind je sessies van Microsoft-producten, ook Linux en open source komen aan bod.

Kortom: interessant genoeg om er een vrije dag aan te besteden. Al is dat natuurlijk niet evident. We hopen echter nu ook eens de kans te geven aan leerkrachten, directies, coördinatoren, ... die anders heel moeilijk op onze ICT-praktijkdagen raken, tijdens schooluren.

Graag tot 1 juni! Inschrijven en alle informatie: www.ictdag.be.