Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Zeker invullen: KlasCement laat een enquête op je los! Win ontploffingsgevaar ;-)

Beste KlasCement-lid,

we bestoken de leden die geabonneerd zijn op KC&Zo al een paar weken met onze gebruikersenquête. Met succes! Al enkele honderden leden vulden de enquête in.

Maar natuurlijk willen we ook leden die geen abonnement hebben op onze nieuwsbrieven erbij betrekken. De cijfers zouden anders vertekend zijn.

Deze nieuwsbrief gaat daarom uitzonderlijk naar alle leden. Neem nu jouw kans om de enquête in te vullen en er een mooie prijs mee te winnen.

Invullen kan enkel nog tot en met zondag.

We hopen dat je er wat tijd voor vrijmaakt omdat we een kijk willen krijgen op het gebruik, de ervaringen en de wensen van alle gebruikers. Jullie dus!

Bovendien zijn er mooie prijzen te winnen: tien keer twee filmtickets van Kinepolis, een iPod van 4 Gb en een - jawel - Senseo-machine (van de nieuwe lichting, hopelijk zonder gevolgen ;-)

Doe a.u.b. ook mee!

Start hier: Gebruikersonderzoek KlasCement

Alvast bedankt voor je tijd.

De resultaten worden verwerkt samen met UGent en een deel ervan wordt op woensdag 20 mei gepresenteerd op de KlasCement Awards in Brussel, waar minister van Onderwijs en Vorming Dhr. Vandenbroucke terugblikt op zijn ICT-beleid en advies geeft voor de toekomst. Schrijf nu ook al in voor deze awards!

Met vriendelijke groeten

Het KlasCement Team