Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Vul de vragenlijst in en vermeld ook KlasCement aub

Dit moet het eerste nieuwsbriefartikel zijn dat we enkel naar onze leden uit Nederland sturen. We heten jullie natuurlijk nogmaals van harte welkom bij KlasCement en hopen dat je al nuttig materiaal op onze website vond. Toeval wil dat we vandaag een overleg hebben in Zoetermeer, bij Kennisnet, om nog nauwer samen te werken.

Kennisnet is binnen het programma Stimuleren gebruik digitaal leermateriaal een inventarisatie gestart naar digitaal leermateriaal in het PO. Het doel van deze inventarisatie is inzicht krijgen in het beschikbare aanbod van digitaal leermateriaal en in het gebruik daarvan. De vragenlijst is online beschikbaar via de website van de KPC-groep. De resultaten zullen worden gepubliceerd via digitaalleermateriaal.kennisnet.nl en voorzien van een aanvullende set van gegevens om hergebruik te stimuleren.

Eén van de activiteiten in dit project is om middels een vragenlijst via docenten te achterhalen welk materiaal zij gebruiken.

Mogen we je vragen om de vragenlijst in te vullen (15 minuten, in één keer te doorlopen)? En natuurlijk zouden we het heel erg fijn vinden mocht je ook KlasCement als bron voor digitaal lesmateriaal vermelden. Standaard staan we er niet vermeld in het overzicht. Nog niet ;-)

Allei hup :-)  Men z'n allen naar de vragenlijst basisonderwijs!

Hartelijk dank!