Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Heb jij een Valentijnscadeau voor ICThelpt?

Valentijn is traditioneel een periode waarin veel aandacht besteed wordt aan diversiteit en kansengroepen. ICThelpt, de subsite van KlasCement die gericht is op leerzorg en buitengewoon onderwijs, wil ook graag haar doelgroep even in de kijker zetten en organiseert een Valentijnsactie.

Werk jij met leerlingen met specifieke noden? Doorzoek alvast je computer op gepast lesmateriaal, want als je het instuurt bij KlasCement kan je in de prijzen vallen. We verdelen 10 keer 2 filmtickets onder al wie voor deze doelgroep materiaal instuurt van 14 tot 21 februari 2009.

We hanteren de volgende criteria:

  • Het materiaal moet specifiek gemaakt of herwerkt zijn voor het buitengewoon onderwijs, leerzorg, leerlingen met beperkingen...
    OF
  • Het materiaal moet een expliciete didactische meerwaarde hebben voor leerlingen met een beperking of een leerprobleem. Voorbeelden kunnen zijn: extra visualisering, eenvoudige stappenplannen, sterke differentiatie...

Dus ... zoek je lesmateriaal bij mekaar, post het tussen 14 en 21 februari op www.klascement.net of www.icthelpt.be en wie weet vallen er wel 2 filmtickets in jouw brievenbus.

Succes!