Nieuwsbrief van

Doe zoals Leen en verrijk het gedeelde materiaal

Samenwerken

Verrijkte of herwerkte jij ooit al een bijdrage die je bij ons vond? Voeg toe of gebruik de 'Verrijk'-knop! Leen maakte een bundel over inhoudsmaten. Ze maakte dankbaar gebruik van verschillende items op KC en was zo attent om dat te vermelden bij de bronnen.

Foto © GettyImages

KO LO SO BUSO VWO Deel

Hoogbegaafde leerlingen uitdaging geven

ITMhoogbegaafdheidHeb je in je nieuwe klas leerlingen die extra uitdaging kunnen gebruiken of die hoogbegaafd zijn? We verzamelden materiaal met info en tips rond dit thema. In de favorietenmap vind je ook wiskundige uitdagingen, coole projecten, activiteiten en spelletjes.

LO SO BUSO Deel

Kleuters uitdagen werkt met de opdrachtenwaaier

ThinkstockPhotos-530211204Gebruik jij de opdrachtenwaaier? De bundel geeft je meerdere tips en uitgewerkte ideeën om de kleuters in je klas extra uit te dagen. 

Ontdek de opdrachtenwaaier 

Foto © Getty Images

KO Deel

Deel jouw gouden tip over onderzoekscompetenties

Onderzoekscompetenties‘Materiaal over onderzoekscompetenties, niet te vinden! Top secret?’, vraagt leerkracht Karien zich af. Ze zoekt materiaal voor Engels in het zesde leerjaar aso. Ze wil vooral te weten komen hoe collega’s dat aanpakken. Reageer met jouw gouden tip!

SO BUSO Deel

26 september: 'Europese Dag van de talen'

european-day-languages-logo1Volgende week woensdag is het tijd om de taalverscheidenheid op ons continent te vieren. 'De Europese Dag van de talen' brengt dat graag onder de aandacht. Oh, en onze leden ook! 

Naar het materiaal over deze dag

SO BUSO Deel