Nieuwsbrief van

Verdien dubbele punten op de Dag van de Leerkracht

Wie interessante bijdragen deelt op KlasCement, maakt doorlopend kans op een leuk prijsje. Maar als de inzending die je op maandag 5 oktober instuurt, goedgekeurd wordt, geven we je dubbel zoveel KlasCementpunten n.a.v. de Dag van de Leerkracht.

Lees meer over KlasCementpunten en bekijk je saldo.

KO LO SO BUSO VWO Deel

Ontmoet onze moderator PAV en geschiedenis: Els

KlasCementmoderator ElsBekijk de favorietenmap rond milieu van de gloednieuwe KlasCementmoderator Els. Sinds september versterkt ze het KC-team en modereert vanuit haar expertise de ingezonden leermiddelen voor o.a. de vakken PAV, Geschiedenis en Nederlands.

KO LO SO BUSO VWO Deel

Neem deel aan de European Code Week

logoDe week van 10 tot 18 oktober is de European Code Week.

KlasCement inspireert je om aan de slag te gaan in je klas met programmeren en robotica via een favorietenmap. Volg ze en blijf up-to-date!

KO LO SO BUSO VWO Deel

Aantrekkelijke berichten voor ouders? gimme is de beste manier!

logoMet de uitgebreide lay-outfunctie van gimme kunnen directies en leerkrachten echte nieuwsbrieven maken met tekstkolommen, foto's en filmpjes en die efficiënt tot bij de ouders brengen. gimme laat je ook zien wie van de ouders jouw nieuwsbrief opent of niet. Meer info ...

KO LO SO BUSO VWO Deel

Ben De Bever: educatief pakket van CM over tandzorg

logoTanden poetsen een vervelend klusje? Niet met Ben de Bever!

Het vervolgverhaal van Ben en zijn vrienden is een leuke start van elke les. En met de poetskaart worden de leerlingen extra aangespoord om twee keer per dag te poetsen en vol te houden. Meer info...

KO LO Deel

Win een Jongerengids-infozuil!

logoKreeg jij ook een pakket Jongerengidsen aan in je school? De Jongerengids bestaat uit een boekje en een website die betrouwbare info geven aan jongeren vanaf 11 jaar over thema’s die hen aanbelangen.

Bij de gids hoort een spel en bij de website horen twee methodiekenbundels. Gratis te downloaden en helemaal VOETEN-proof. Test ze uit in je klas en maak kans op een gevulde Jongerengids-infozuil. Doen!

KO LO SO BUSO VWO Deel