Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Innovative Teachers Award 2009

Word innovatieve leraar van het jaar en maak nu kans op een mooie prijs ...

WAT

Heb jij als leerkracht nieuwe manieren ontdekt om de leerlingen vooruit te helpen door informatie en/of communicatietechnologieën in je pedagogie te integreren? Gebruik jij ICT in één of meerdere vakken om het les geven en het leren te versterken of te stimuleren? Neem dan deel aan deze wedstrijd en stuur de beschrijving van je project in.

WANNEER 

Geef vóór 13 FEBRUARI de beschrijving van je pedagogisch project door via de inschrijvingspagina op de website 'Innovative Teachers' van Microsoft Education. Microsoft zal 5 projecten nomineren. Zij worden uitgenodigd op de Belgische finale van Innovative Teachers Award op 25 februari in Brussel. Op die dag zal een jury, samengesteld uit professionals uit het onderwijs en vertegenwoordigers van Microsoft de uiteindelijke winnaar bepalen.

WIE 

« Innovative Teachers Award » is een wedstrijd bestemd voor leerkrachten van de Vlaamse gemeenschap, werkzaam in het

  • Basisonderwijs;
  • Secundair onderwijs.
  • Ook studenten van de lerarenopleiding (afstudeerjaar) kunnen deelnemen.

WAAROM

Deze winnaar vertrekt met Microsoft naar het Innovative Teachers Forum in Wenen (25 tot 27 maart 2009). De vijf genomineerden ontvangen voor zichzelf en/of voor hun school een mooie prijs (Interwrite digitaal bord, Interwrite Schoolpad, HTC diamond gsm, dataprojecter, digitaal fototoestel, Microsoft software). De deelname aan de wedstrijd en de finale is gratis. Je hoeft geen ICT-specialist te zijn om deel te nemen. Microsoft is vooral op zoek naar jouw creativiteit!