Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Win fantastische prijzen op de COS Awards 2009!

Op 14 mei worden in science center NEMO te Amsterdam de COS Awards 2009 uitgereikt. In aanmerking komen scholen uit het basis- en secundair onderwijs uit Nederland én Vlaanderen die een lesidee insturen voor gebruik met een digitaal schoolbord. Diverse sponsors hebben fraaie prijzen beschikbaar gesteld. Scholen kunnen zelfs een digitaal schoolbord winnen!

Vanuit KlasCement vinden we het fijn dat voor het eerst ook scholen uit Vlaanderen kunnen deelnemen! We hopen dat jullie massaal deelnemen!

‘Best practices’ zijn vaak het beste middel om andere scholen te stimuleren en te inspireren om ICT optimaal in te zetten bij hun onderwijs. Ook in 2009 komt er daarom weer een COS Awards-wedstrijd.

Meedoen: Scholen die willen meedingen naar een COS Award, dienen een kant-en-klare les aan te leveren, voor gebruik op een digitaal schoolbord. De digiles dient vóór Valentijn (14-02-2009) ingestuurd te worden. Op welke wijze scholen dit kunnen doen en wat de eisen zijn, staat gepubliceerd op www.cos-awards.nl

Prijsuitreiking: Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen en selecteert per schooltype drie genomineerden. Zij worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking op donderdag 14 mei in Amsterdam.

Prijzenpakketten: De COS Awards worden mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors: HoDeCom, Interwrite Learning, KlasseTV, Legamaster, SMART (VSV Nederland), The ACTIVboard people en Topicus BV. Zij stellen fraaie prijzen ter beschikking.

Beide eerste prijswinnaars ontvangen tevens een fraaie plaquette. Alle genomineerde scholen die nog geen COS-abonnee zijn, ontvangen een gratis COS-abonnement voor de rest van 2009 + voor heel 2010.

De COS Awards 2009 worden georganiseerd door COS, onafhankelijk tijdschrift voor eigentijds onderwijs en ICT (www.cos-online.nl). Meer informatie over de COS Awards 2009 – o.a.: samenstelling van de jury en uitgebreidere specificaties van de prijzenpakketten – is te vinden op: www.cos-awards.nl