Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Onderwijs in 2020 - 50 gratis toegangstickets voor KlasCementleden

 

Uitgeverij Van In viert in 2008 haar 175e verjaardag. Een ideale gelegenheid om niet alleen terug te blikken op een rijk gevulde geschiedenis, maar ook vooruit te kijken naar de toekomst.  

 Wilt u ook weten hoe het onderwijs er in onze maatschappij van morgen zal uitzien? Kom dan op woensdag 22 oktober naar Kinepolis Brussel voor de exclusieve Van Inspiration Day: "Onderwijs in 2020. Krijtlijnen voor de toekomst." Acht autoriteiten schetsen er hun visie op leren en leven in de toekomst vanuit hun specialisme: de overheid, de academische wereld, het bedrijfsleven, trendwatching, internationale research ... Daarbij zijn ze niet bang om thema's aan te snijden die verder reiken dan de huidige praktijk van het lesgeven. Hun krijtlijnen zullen ongetwijfeld een onuitwisbare indruk op u maken!

Ook de mening van leerkrachten komt er aan bod. U krijgt er de resultaten van een onlinepeiling bij 2 000 leerkrachten uit het basis- en secundair onderwijs over het onderwijs van de toekomst. 

Meer informatie vindt u op www.vaninspirationday.be waar u zich ook kunt inschrijven.

Gelieve bij "Organisatie/school" naast uw school/organisatie "KlasCement" te vermelden. Het aantal resterende plaatsen is beperkt.