Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Haak jouw wagonnetje aan de ICT-trein met pICTos!

pICTos, onmisbare ICT-beleidstool voor jouw school! Je kan er geen krant, tijdschrift, site, … op naslaan of de nieuwste, niet te missen, noodzakelijke, revolutionaire ICT-trends vliegen je om de oren. Onze leerlingen laten zich op dit vlak doorgaans ook niet onbetuigd. Een ICT-coördinator met een missie tracht door de bomen het ICT-bos te overzien.

Daarom biedt pICTos (plannen van ICT op school) jou de ideale uitvalsbasis om op een gestructureerde manier een schooleigen ICT-beleidsplan uit te werken met de ICT-eindtermen als uitgangspunt.

Je kan pICTos op twee manieren gebruiken op je school:

  • Ofwel kies je voor een nascholingstraject met een externe trainer die pICTos bij jou op school introduceert en mee begeleidt.
  • Ofwel volgt een interne ICT-coördinator een trainerssessie pICTos waardoor hijzelf, autonoom, binnen de eigen school of scholengroep, de ICT-tool kan aanbrengen en begeleiden.

Op 16 januari 2013 organiseert KlasCement nogmaals een train the trainer pICTos op woensdagnamiddag van 14 tot 16.30 uur, Thomas More Kempen (vroegere KHK), Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel

Inschrijven via Didacto.
Alle info over pICTos via ictbeleidstool.be
Promomateriaal (flyers A4, A6) vind je op KlasCement