Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

10 jaar KC: Brugge Mechelen Lissabon en Brugge.

We vierden ons 10-jarig bestaan met het weggeven van talrijke prijzen voor mooie bijdragen op KC (winnaars binnenkort online) en als hoofdprijs een weekend voor 10 personen in Wibrin. Een onschuldige computermuis koos Greet Decin uit KH Leuven als winnaar uit meer dan 1000 juiste antwoorden (Lachouffe). Proficiat!

Op 1 juni hebben we met ongeveer 500 leden gefeest in Boudewijn Seapark. Het werd een heel ontspannende dag.

Foto's bij Flickr. Bekijk ook de video (wmv).

Op 10 juni mochten we KlasCement in Mechelen voorstellen aan Finnen, Hongaren en Oostenrijkers in het kader van het Europese MELT-project en in Lissabon werden we uitgenodigd door het Edrene-project.
Vele Europese educatieve portaalsites waren er vertegenwoordigd en wisselden ervaringen uit. We kregen complimenten vanuit Nederland, Finland, Estland, Noorwegen, Spanje, ...

Kers op de taart was de lancering van de web- en leeromgeving Think.com van de Oracle Education Foundation, op 11 juni in Brugge. De activiteit werd georganiseerd door KlasCement en sloot het 10-dagenfeest af. Met klasse! Goede lesgevers in diverse hotels, zonovergoten boottochtjes, een uitgebreide receptie met heel lekkere hapjes in Oud Sint-Jan, een goeie liveband. Er werd zelfs nog gedanst en live meegezongen door het publiek!

Foto's bij Flickr. Later ook een videofragment!

Op Flickr vind je ook de foto's van onze bedankingsdag met de KC Vrijwilligers, vorige zaterdag in Gent. We blijven permanent op zoek naar leden die wat extra tijd willen vrijmaken voor jouw portaalsite. 

KlasCement ... gaat intussen nog voor minstens 10 jaar verder! Met jouw steun. Blijf je werk en inzet delen!

Dank voor alle verjaardagswensen die we kregen! Dank om erbij geweest te zijn!

Misschien wens je bij KlasCement aan de slag?