Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

ICT-praktijkdag 21 in Hogeschool Gent in het thema MEDIAWIJSHEID

Op dinsdag 29 mei 2012 helpt KlasCement bij de organisatie van de 21ste ICT-praktijkdag in Hogeschool Gent. Het centrale thema wordt MEDIAWIJSHEID. EduCentrum vzw is immers één van de zes organisaties (PDF) die van Minister Lieten steun heeft gekregen om twee projecten uit te werken en het onderwijsveld te begeleiden in mediawijsheid:

  • NetwerkM: Hier bundelen we vormingen van verschillende partners die werken rond mediawijsheid. Deze website wordt de komende weken gevuld en zal binnen de maand ook in een nieuw kleedje worden gegoten.
  • WijzeMediaklassen: We trekken naar je klas met creatieve workshops voor leerlingen ondersteund door innovatieve technologie. Bestel nu een workshop van een halve dag!
Heb je een aanbod in dit thema? Kan je leerkrachten wijzer laten omgaan met allerlei media en tips delen voor extra vaardigheden? Geef je dan op als lesgever en vertel meer over je aanbod: titel, omschrijving, presentatie of workshop (duur: 2,5u), doelgroep. Jij zorgt voor een praktische, meteen bruikbare sessie. Wij zorgen voor de deelnemers en een vergoeding.