Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Win een abonnement op het literair tijdschrift DW B

2012 staat voor literair tijdschrift DW B in het teken van de metamorfose. Win nu een gratis jaarabonnement op DW B via deBuren! Mail tot 13 februari en vertel wat jij zou willen veranderen aan de wereld. De vijf beste inzenders winnen een abonnement.

Als welkomstgeschenk bij een abonnement ontvang je bovendien het decembernummer van 2011 met een graphic novel van Koenraad Tinel!

In 2012 zie je DW B metamorfoseren. Yves Petry toont een gedaante die Groter en wreder dan ik (februari) opdoemt achter de schrijver. Atte Jongstra en Bart Vervaeck openen een broodjesbar en gaan vurig op zoek naar de perfecte Clubsandwich (april). Jan Lauwereyns, Heidi Thomson en Kurt Snoekx duiken met De verwondering (juni) onder in de twilightzone tussen kennen en niet kennen. In eenzelfde tussenruimte verkeert Elma van Haren in Op leven en dood (september). En Luc Derycke, Patrick Bassant en Hugo Bousset toveren DW B om tot een prachtig vergankelijke intimiteit met Berlinde de Bruyckere (december). De ‘Feuilles volantes’, de kritieken van recente romans, poëzie, essays en tijdschriften, en de ‘Analoge ruimtes’ bieden u houvast in een veranderende wereld.