Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Doe met je leerlingen mee met de tweede Vlaamse Technologie Olympiade! Laat je leerlingen elkaar bekampen met hun talent en feeling voor techniek in de breedste vorm. Laat hen de wereld verbeteren. Met technologie maken we het aangenamer; denk aan milieu, communicatie, gezondheidszorg, automatisering, informatica, mobiliteit, energie ...

Vijftien Vlaamse instellingen hoger onderwijs en universiteiten slaan de handen in elkaar met de sectororganisatie Agoria, het werkveld en enkele mediapartners om de tweede Vlaamse Technologie Olympiade met hoge visibiliteit en high-tech prijzen op poten te zetten.

Laat je leerlingen uitblinken in technologie: benoem jezelf tot contactpersoon van je school en overtuig je leerlingen om zich in te schrijven voor deze nu al befaamde Vlaamse Technologie Olympiade.

  • Doelgroep? Leerlingen van het secundair onderwijs met feeling voor exacte wetenschappen en techniek.
  • Waarom? Er is een ruime prijzenpot voorzien ter waarde van € 10.000! Bovendien krijgt iedere deelnemer sowieso een leuke attentie.
  • Inschrijven? tot 23 december 2011 via de schoolverantwoordelijke op www.technologieolympiade.be/VTO.
  • Wanneer? De voorronde (multiple choice vragen) op 8 februari 2012 gaat door op school, de finale (multiple choice vragen en praktische proeven) op 14 maart 2012 in het ministerie van onderwijs te Brussel.

Meer informatie vind je in de bijdrage op Klascement en op de website van Technologie Olympiade.