Archief filterenDeze week op KlasCement

Elke zaterdag:

  • actuele thema's, onderwijsniveaus en wedstrijden in je inbox;
  • een greep uit de laatst toegevoegde leermiddelen voor jouw onderwijsniveau.

Abonneer nu

Aanbiedingen via KlasCement

Interessante aanbiedingen van partners.

Abonneer nu

Argenta’s scholencompetitie ‘De Beste Belegger’ komt terug!

Argenta presenteert dit jaar voor de tweede keer zijn succesvolle scholencompetitie met het bordspel ‘De Beste Belegger’. Het spel werd in 2009 ontwikkeld in samenwerking met Cartamundi. ‘De Beste Belegger’ gaat over de mogelijkheden van geld lenen, pensioensparen, een huis kopen en vele andere voorbeelden. Het doel is een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren, zonder daarbij de risico’s uit het oog te verliezen. Zo maken leerlingen op een creatieve manier kennis met de complexe financiële wereld.

Na de successen van vorig jaar wordt de scholencompetitie voor de tweede keer georganiseerd in het schooljaar 2011-2012. Leerlingen nemen het daarbij tegen elkaar op, om zo ‘De Beste Belegger’ van Vlaanderen te worden en fantastische prijzen te winnen! Vorig jaar gingen de winnaars bijvoorbeeld naar huis met een MacBook, een iPad, een jaar lang gratis appels op school en nog zoveel meer!


Vanaf 7 november 2011 tot en met 29 februari 2012 kunnen de teams die willen deelnemen zich online inschrijven. De competitie is voor alle derdegraadsleerlingen van het ASO, het KSO, het BSO en het TSO op Vlaamse scholen. Voor de ingeschreven teams is er vanaf 15 december een gratis exemplaar van het spel ‘De Beste Belegger’ beschikbaar via de dichtstbijzijnde kantoorhouder.
Kijk voor inschrijvingen, meer informatie, spelregels en foto’s en filmpjes van vorig jaar op www.debestebelegger.be of onze Facebook-pagina, ‘De Beste Belegger’.