-
Stellingen horeca: Woordpuzzel
Is de stelling juist of fout? De letters die bij het juiste antwoord horen, vormen samen een korte zin.
Downloadbaar lesmateriaal (4)Ander -
Speeddate rond boeken
Speeddate om te werken aan leesbevordering. In de eerste ronde wordt gewerkt met uitspraken rond de bibliotheek. In de tweede ronde wordt gewerkt met boeken. Studenten bekijken de cover, lezen de achterflap en een stukje uit het boek.
Downloadbaar lesmateriaal (5)Leerkracht -
Creatief aan slag met pompoenen
Maak met je klas een pompoencreatie en pompoensoep.
Volg hierbij het technisch proces.Downloadbaar lesmateriaal (7)Leerkracht -
Bereidingstechnieken: Memory
Memoryspel om de bereidingstechnieken op een leuke manier te herhalen of aan te leren.
Downloadbaar lesmateriaal (20)Leerkracht -
Inhoudsmaten: Rekenwerk
Dit leermiddel biedt een waaier aan oefeningen om onder andere inhoudsmaten om te zetten en groot- en eenheden af te lezen.
Downloadbaar lesmateriaal (41)Leerkracht -
Ciabatta: Recept
Dit leermiddel is een recept om op de juiste werkwijze een ciabatta te kunnen vervaardigen. De deegbereiding, het verwerken en het bakken zelf komen aan bod.
Downloadbaar lesmateriaal (5)Leerkracht, Directie -
Bakproces en vetten: Test
Deze leermiddelen handelen over het bakproces en de vetten in het deeg. Over deze twee onderwerpen zijn schriftelijke taken voorzien.
Downloadbaar lesmateriaal (3)Leerkracht, Directie -
Huishoudbrood en melk: Taken
Deze leermiddelen vaktechnologie, behandelen de soorten brood en hoe men van voer tot melk kan komen. De documenten zijn opgevat als invuloefening voor de leerlingen.
Downloadbaar lesmateriaal (7)Leerkracht, Directie -
Hartige bereidingen en roomijs: Receptie
Dit leermiddel bevat een werkwijze over hartige bereidingen en roomijs, om te gebruiken bij het verzorgen van recepties.
Downloadbaar lesmateriaal (4)Leerkracht, Directie -
Aardbeienroomijs: Recept
Deze bijdrage is een recept,waar je de werkwijze kan vinden tot het bereiden van aardbeienroomijs.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht, Directie -
IJs en ijsbereiding: Handleiding
Deze documenten bestaan hoofdzakelijk uit werkvolgorden en recepten voor het vervaardigen van verschillende soorten ijs en sorbet. Tevens is er een woordenlijst bijgevoegd om de meest gebruikte begrippen te verklaren.
Downloadbaar lesmateriaal (4)Leerkracht, Directie -
Organisatie: Examen
Hier kan je verschillende documenten vinden uit de afdeling bakkerij voor wat betreft herhalingsvragen als voorbereiding op het examen. Ook de examenvragen zelf zijn bijgevoegd.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht, Directie