-
Verkopen in een winkelruimte op school: Invuloefening
(Invul)oefening : Hoe verkoop je producten in een winkelruimte brood- en banketbakkerij, chocolaterie ?
Groepswerk (drie à vijf pers) : Hoe verkoop je producten in een winkelruimte brood- en banketbakkerij, chocolaterie.
Opdracht: …
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht, Directie -
Solliciteren: Do's en don'ts
Opdracht over de do’s en dont’s bij het solliciteren.
Je weet het: een eerste indruk kun je maar één keer maken. Die eerste indruk is dus zó belangrijk. Hij bepaalt of iemand met je wil samenwerken of niet. Waaraan …
Downloadbaar lesmateriaal (11)Leerkracht, Directie -
Werkplek inrichten: Planning en organisatie
In dit document vind je het hoofdstuk Planning & Organisatie, met meer informatie over het inrichten van je werkplek.
De leerlingen lossen de opdrachten op. Ze lossen de vragen op in het blauw, volgens hun persoonlijke ervaring(en) op school …
Downloadbaar lesmateriaal (3)Leerkracht, Directie -
Wetgeving broodautomaat: Invuloefening
Invuloefening i.v.m. de wetgeving van broodautomaten.
Broodautomaat
Wie mag een (brood)automaat plaatsen?
Broodronde
Is het dragen van de gordel bij de broodronde verplicht?
Facturen
Wat is die Fost Plus op mijn factuur?
Kassa
- Mag ik …
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht, Directie -
Brood: Invuloefening
Invuloefening i.v.m. de wetgeving rond brood. Volgende items worden besproken:
- Warm brood snijden een goed idee ?
- Hoeveel rogge moet er in roggebrood ?
- Aan welke vereisten moet een broodzak voldoen ?
- Hoeveel moet een brood volgens de wet …
Downloadbaar lesmateriaal (6)Leerkracht, Directie -
Autocontrole brood- en banketbakkerij: Invuloefening
Autocontrole brood- en banketbakkerij. De leerlingen lezen de informatie i.v.m. de controlegids en vullen daarna de tekst in.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht, Directie -
Voorraadbeheer: Oefenreeks
Oefeningen voorraadbeheer a.d.h.v. enkele recepturen bakkerij.
De leerlingen gebruiken hiervoor het Word-bestand in combinatie met de Excelsheet.
De leerlingen maken een prijsberekening.
Op deze manier kan je de leerlingen individueel evalueren.
Downloadbaar lesmateriaalLeerkracht, Directie -
Chocopasta maken: Recept
Receptuur en werkwijze voor het vervaardigen van chocopasta.
Downloadbaar lesmateriaal (7)Leerkracht -
Werkplaatsinrichting en werkplaatsorganisatie: Herhalingsvragen
Herhalingsvragen voor de cursus werkplaatsinrichting en werkplaatsorganisatie.
Downloadbaar lesmateriaal (3)School/onderwijs -
Vetdeeg en zanddeeg: Herhalingsvragen
Herhalingstoets met verbetersleutel over de theorie van vetdeeg en zanddeeg.
Downloadbaar lesmateriaalSchool/onderwijs -
Bakken: Toetsvragen
Toets voor TV bakkerij. Volgende vaktermen komen aan bod:
- kleefstofontwikkeling,
- gist,
- zout,
- bakproces.
De toets bevat per vraag een voorbeeldantwoord.
Downloadbaar lesmateriaalSchool/onderwijs -
Bloem: Toetsvragen
Toets voor het TV bakkerij: Bloembeamingen.
De toets bevat per vraag ook een voorbeeldantwoord.
Downloadbaar lesmateriaalSchool/onderwijs