-
Oven reinigen: Stappenplan
Stappenplan opgebouwd volgens OVUR voor het reinigen van een oven.
Downloadbaar lesmateriaal (13)Leerkracht -
Teamwork: Cursus
Deze cursus Teamwork is opgebouwd uit acht thema's:
- Deel 1: het team
- Deel 2: communicatie
- Deel 3: actief luisteren
- Deel 4: omgaan met feedback
- Deel 5: assertiviteit
- Deel 6: overdrachts- en overlegmomenten …
Downloadbaar lesmateriaal (97)Leerkracht -
Mise-en-place: Opdracht
Uitwerken van het nodige materiaal (mise-en-place) om de dienst vlot te laten verlopen.
Downloadbaar lesmateriaal (4)Leerkracht -
Plastische chocolade: Recept
Het recept en werkwijze voor het vervaardigen van plastische chocolade.
Downloadbaar lesmateriaal (3)Leerkracht -
Keukentermen: Kruiswoordraadsel
Kruiswoordraadsel i.v.m. keukentermen voor de opleiding Hotel (afdeling keuken) en opleiding beenhouwerij- traiteur.
Downloadbaar lesmateriaal (12)Leerkracht -
Soorten fonds: Stappenplannen
Stappenplan voor blanke fonds en gevogeltefonds. Onderaan een kleine toets die je kan gebruiken om de vaktermen te oefenen.
Downloadbaar lesmateriaalStudent (lerarenopleiding) -
Verse kruiden: Overzicht
Presentatie over verse kruiden en het gebruik ervan in de keuken.
Downloadbaar lesmateriaal (20)Leerkracht -
Hotelsector: Oefeningen hotelclassificatie
Invuloefeningen en juist/fout-vragen over de hotelsector.
Downloadbaar lesmateriaalStudent (lerarenopleiding) -
Groenten: Gebruik in de keuken
Presentatie over het gebruik van groenten:
- soorten,
- verteerbaarheid,
- voedingswaarde,
- versheidskenmerken,
- bederf,
- basisbereidingen.
Downloadbaar lesmateriaal (15)Student (lerarenopleiding) -
Bestelbon: Stappenplan
Presentatie als leidraad voor de opmaak van de bestelbon in een restaurant:
- opmaak,
- bakwijzen van vlees/vis,
- afkortingen.
Downloadbaar lesmateriaal (11)Student (lerarenopleiding)