RIE MUOPO: Covid-19


De nieuwe coronabarometer voor onderwijs gestart op 31/01/2022 vroeg om een nieuwe versie van de risicoanalyse.  

Om te vermijden dat je voor elke kleurcode een andere versie moeten opmaken, is ervoor gezorgd dat afhankelijk van de code waarin onderwijs zich situeert, je op verschillende plaatsen de gangbare kleurcode aangeeft.

Automatisch verschijnen voor de gekozen kleurcode de juiste opgelegde basismaatregelen. Het document is doorgestuurd met overal 'rood' als kleurcode aangeduid, mits we ons momenteel in deze kleurcode bevinden.

Op basis van de basismaatregelen vermeld in de coronabarometer van onderwijs is er een extra tabblad 'Regel-lijstjes' aangemaakt. Heb je een andere interpretatie, pas de tekst aan in de cellen en ze passen zich automatisch aan in de werkbladen waar ze van toepassing zijn.

Moet je een extra maatregel als preventieadviseur geven door een uitzonderlijk extra nieuw risico specifiek voor een lokaal, gebouw, school, heb je nog steeds op dezelfde regel al die mogelijkheden.

Het eerste werkblad geeft toelichting over het gebruik en in de handleiding is regel negen en tien toegevoegd. Dit is het enige blad dat bescherming geniet. Ook het hygiëneplan heeft enkele aanpassingen met specifiek gevolg.

Succes!

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
vzw COPRANT
Organisatie