Kennisdelen populair: KlasCement viert feest


Vorig jaar vierden we samen 20 jaar KlasCement, dit jaar braken jullie met meer dan 50 000 gedeelde leermiddelen een nieuw record en vandaag komt daar alweer een feestmoment bij! We vieren onze 21ste verjaardag en tellen bijna 200 000 gebruikers op KlasCement. Je leest het goed.

Dat jullie terecht het warm water niet opnieuw willen uitvinden en graag leren van elkaar, dat merken we bij KlasCement iedere dag. Jullie netwerk verrijkt en vereenvoudigt de onderwijspraktijk via een netwerk van verbonden leraren en organisaties en hun leermiddelen.

Dankzij de delende leraren én organisaties is er eigenlijk voor ieder wat wils op KlasCement. Voor kleuteronderwijzers, bijlesgevers, ICT-coördinatoren … Zelfs ouders komen graag een kijkje nemen. Daarom blijven we verder sleutelen aan jullie netwerk en starten we nieuwe projecten op. Zoals bijvoorbeeld ICT op KlasCement en het aanbod voor STEM.

Al jaren lid? Nog volop aan het ontdekken? Tientallen leermiddelen gedeeld of staat je eerste item delen nog steeds op je veel te lange to-dolijst? Het maakt niet uit: we bedanken iedereen die geholpen heeft om van KlasCement een succes te maken. Doen we goed!

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
KlasCement
Organisatie

Ontdek ook